2020 Trendler

Öne Çıkan Kategoriler

2020 yılını geride bırakırken yıl boyu günlük hayatımızı, alışkanlıklarımızı ve ihtiyaçlarımızı şekillendiren trendleri, inceleyebileceğiniz raporları bu bültenimizde bir araya getirdik! Hemen her alanda, çevrimiçi ve çevrimdışı yaşamlarda, kullanıcı ve tüketici beklentilerimizi değiştiren ve yakın gelecekte de etkilerini görmeye devam edeceğimiz trendlerin öne çıkanlarını anlattık.
İncelemeye Başla
arrow
2020-one-cıkan-trendler-userspots-kullanıcı-deneyimi-tasarımı-ux-design-bülten-space

Trend Kategorilerimiz

2020 Trend içeriklerimizi 6 başlık altında kategorize ettik! Neredeyse baştan sona pandemi etkisinde gelişen ve hızla popülerleşen hareketleri merak ettiğiniz başlıklar altında takip edebilirsiniz.

trend-raporları-2020-one-cıkan-trendler-userspots-kullanıcı-deneyimi-tasarımı-ux-design-bülten-space
Raporlardan
Öne Çıkanlar
trend-urun-kategorileri-2020-one-cıkan-trendler-userspots-kullanıcı-deneyimi-tasarımı-ux-design-bülten-space
Öne Çıkan
Ürün Kategorileri
covid-sureci-trendler-postcovid-trends-2020-one-cıkan-trendler-userspots-kullanıcı-deneyimi-tasarımı-ux-design-bülten-space-design
Pandemide
Trendler
tuketici-trendleri-2020-one-cıkan-trendler-userspots-kullanıcı-deneyimi-tasarımı-ux-design-bülten-space
Tüketici
Trendleri
lifestyle-trendler-2020-one-cıkan-trendler-userspots-kullanıcı-deneyimi-tasarımı-ux-design-bülten-space
Lifestyle
Trendler
populer-uygulamalar-instagram-twitter-youtube-tiktok-whatsapp-2020-one-cıkan-trendler-userspots-kullanıcı-deneyimi-tasarımı-ux-design-bülten-space
Popüler
Uygulamalar
ÖNE ÇIKANLAR

2020 Trend Raporları

Tasarım odaklı trendleri daima güncel olarak takip edebileceğiniz, 6 önde gelen markanın 2020 yılı için hazırladığı trend raporlarını inceledik ve öne çıkan başlıkları sizler için derledik. Bu trendlerin yıl boyunca ürünlere, servislere, hizmetlere, modaya, teknolojiye ve daha fazlasına nasıl dahil olduğuna hep beraber bakalım. Trendleri daha detaylı incelemek isterseniz aşağıdan ilgili raporlara erişebilirsiniz.

trend-urun-kategorileri-2020-one-cıkan-trendler-userspots-kullanıcı-deneyimi-tasarımı-ux-design-bülten-space
ÖNE ÇIKANLAR

2020 Trend Ürünler

Elektrikli Araçlar

7 Otomotiv Trendi

Elektrikli araç kullanımında 2017 yılında %54 artış yaşandı ve 2030'da sayının 125 milyon’a ulaşacağı tahmin ediliyor. Şarj, yazılım, otonom sürüş gibi 7 ayrı teknolojinin entegre edilmesindeki gelişmeler elektrikli araç kullanımı artışını destekleyecek.

Detaylı İncele
arrow
UX/UI

Modern Kullanıcılar

Hareketli illüstrasyonlar, dark mode, alışılmadık düzenler, dijital çizimler, sesle optimize edilmiş arama özelliği ve interaktif birçok yapı ile tasarlanmış kullanıcı arayüzleri, 2020'de UX ve UI trendlerine yön vererek kullanıcılara yeni deneyimler kazandırdı.

Detaylı İncele
arrow
Kablosuz Teknoloji

Kablosuz Teknoloji

Akıllı kablosuz şarj etme, blockchain, dinamik sesli arama, sanal asistanların insanlaştırılması, sağlık hizmetinde 5G gibi özelliklerle birlikte üretilen birçok inovasyon örneği 2020'de kablosuz teknolojinin gelişmesinde önemli rol oynadı.

Detaylı İncele
arrow
Akıllı Ürünler

Kişiye Özel Teknoloji

Ürünlerin giderek daha da “akıllandığı” ve kişiselleştirildiği son dönemde; AI özellikli sağlık hizmetleri, ev otomasyon cihazları, otonom sürüşlü araçlar, akıllı öğrenme ürünleri ve 5G özellikli cihazlar 2020'nin akıllı ürün trendlerini belirledi.

Detaylı İncele
arrow
Ambalaj Tasarımı

Çevre Dostu Ürünler

2020 tüketici eğilimlerinin de takibiyle ambalaj tasarımına daha çok önem verilen bir yıl oldu. Özellikle sürdürülebilir ve çevre dostu ambalajların üretimi, minimalist tarzda paketlerin kullanımı, ambalajda pastel renk ve desenlerin tercih edilmesi ön plana çıktı.

Detaylı İncele
arrow
Evcil Hayvan Ürünleri

Dostunuz için En İyisi

Evcil hayvanlara daha iyi bir yaşam kalitesi sağlanması adına 2020 evcil hayvan endüstrisinde; doğal ve organik ürünlerde yükseliş, evcil hayvan diyeti uygulamaları, sürdürülebilir ürün tüketimi ve pet shop’larda mağaza deneyimi çalışmaları yapıldı.

Detaylı İncele
arrow
AR Teknolojisi

Deneyimi İleri Taşıyın

Covid-19 nedeniyle ürünlere fiziksel ulaşımın engellenmesi AR kullanımını artırdı. Farklı sektörden firmalar ürünlerini müşterilerine göstermek amacıyla hizmetlerine AR ve VR uygulamarını entegre ederek başarılı deneyimlere imza attılar.

Detaylı İncele
arrow
Sürdürülebilir Moda

Moda Seçimleri

Moda endüstrisi öne çıkacak giyim renklerini, tarzlarını, malzemelerini ve üretim uygulamalarını sürdürebilirlik trendleri yönünde şekillendirmeye başladı. Tasarımda yeni doğal hammaddelerin ve daha az ürünün kullanımı dikkat çekti.

Detaylı İncele
arrow
userspots-2020-one-cıkan-trendler-bulten-sapce-user-experience-kullanıcı-deneyimi-tasarımı

Userspots Bülten

Her ay tasarım ve teknoloji üzerine yeni stiller, dijital ürünler, projeleriniz için kaynaklar, tasarım ilhamları ve daha fazlasına sahip bülten.
2300’den fazla kişinin kayıtlı olduğu kulübümüze katıl !
Başvuru için teşekkürler. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.
Lütfen eksik bilgileri tamamlayıp, tekrar deneyin.

Bültenler

Her ay tasarım ve teknoloji üzerine yeni stiller, dijital ürünler, projeleriniz için kaynaklar, tasarım ilhamları ve daha fazlası hakkında içerikler paylaşıyoruz.